thai nacka thaimassage recension

vilken tur jag hade som med ryggont och dåligt humör hamnade på dethär lilla paradiset. Blev väldigt vänligt bemött och omhändertagen vid ankomst. Jag har haft några olika massöser vid mina besök som samtliga har utfört en förstklassig massage. Men stället börjar kännas sunkigt nu - inget har förändrats på alla åren, bortsett från ny t som är mest störande är tjattret från soffhörnan som hörs i hela lokalen. Välkomna, och glöm inte att ni inte får be om PM i tråden! Besökte salongen nyligen, som i min tidigare recension bra massage, välkomnande. Logga in på ditt konto och bli den första att skriva en recension för den här salongen! thai nacka thaimassage recension

Apoteket sexleksaker: Thai nacka thaimassage recension

Mycket nöjd gick jag därifrån med ett glatt hejdå från den yngre tjejen, det fanns säkert en anledning till att tiden var knapp förra gången. Kort sagt inte det mest inspirerande lokaler jag varit i men massagen var bra. Lokalerna är lite sådär då man störs av andra rum och entren. Så jag måste tyvärr säga att jag inte blev nöjd, om det blir dit igen så vill jag testa en annan massör  Start  Föregående 1, next  End. Trevligt efteråt då man blev bjuden på te och trevligt samtal med personalen. Vet ej vad hon heter. Ana, som hon heter gav en hård massage och alldeles fantastisk massage. Nej här behövs en ordentlig uppryckning! Båda duktiga men framför allt Ann masserar med engagemang. Frågade inte efter massösens namn varför jag inte kan rekommendera just henne men det var ingen oljesmetande nybörjare.

Real sex at: Thai nacka thaimassage recension

Silikoninlägg bh videos pornos gratis 714
Vuxna tillfalliga motengo solna Priset något över medel så det borde finnas pengar till uppryckning! Massören som jag fick var ny på stället sa hon till mig. Har varit kund här till och från under några år när jag kommer till Sverige.
thai nacka thaimassage recension För mig var det den i särklass bästa massagen jag någonsin fått. Gärna lite bättre ljus i lokalen som upplevs lite mörk och tråkig massagerummen är i mitt tycke helt. Ger tjejen en ny chans ser fram emot en bättre tidshållning, Ett välkommet bemötande av trevliga tjejer, massösen visar till rummet som tyvärr saknar dörr och avskärmas endast av ett draperi vilket inverkar störande.
Spa norrtälje thaimassage i lund Flechlight massage spa stockholm

Videos

Hello LadyBoy - Pretty Thai ladyboy loves taking white cock.

Sexiga Tuttar: Thai nacka thaimassage recension

Mest draperier mellan rummen. Jag valde det senare och det visade sig att det var helt rätt val. Ett nytt besök kommer och bokar med samma kunniga tjej. Massagen då - ja som en medelsalong i Stockholm. Blev visad till rummet, hon frågade om jag ville ha mjuk eller hård massage. Man känner sig som en människa och inte som ett objekt.

Thai nacka thaimassage recension - Smile thai

Stockholms Län / Stockholms Stad. Det är heller inte meningen att scandinavian dejting gotaland ni ska ange namn, plats osv. Jag rekommenderar salongen och gör själv snart ett återbesö kanske ses då! Massagen var godkänd, men massösen sa själv hon inte var så bra. Adress, recensioner, den här salongen har inte fått någon recension ännu. Jag har träffat 2 yngre massöser. thai nacka thaimassage recension

0 tankar om “Thai nacka thaimassage recension

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *